[ŽT] „Tai labai rimta ir nusineš daug gyvybių“. Simonian skelbia, kad Rusijoje prasideda dar neregėti įvykiai (Video)  ()

Kremliaus propagandistė pranašauja Rusijos Federacijai toli gražu ne šviesią ateitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po propagandisto Vladleno Tatarskio nužudymo vienoje Sankt Peterburgo kavinių ji kalbėjo apie „politinio terorizmo laikotarpį“.

„Galime įžengti į naują mums laikotarpį, kuris baigsis, bet jis bus labai rimtas ir nusineš daug gyvybių – politinio terorizmo laikotarpis“, – „Č.T.D.“ laidoje sakė Simonian.

Pasak jos, tokio terorizmo naujausioje Rusijos istorijoje nebuvo, o rusai stebėjo tik etninį terorizmą, bet „tai yra kitaip“. Kartu ji pareiškė, kad karo propagandisto sunaikinimas tai ne vidinis Rusijos susirėmimas, o Ukrainos specialiųjų tarnybų suplanuotas teroro aktas.

Darją Trepovą, kuri Tatarskiui padovanojo figūrėlę su sprogmenimis, Simonian pavadinu „naminiu kenkėju“, kuris tariamai dirbo už pinigus.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(35)
(-27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: