Lyg apokaliptiniame filme – pasirodė unikalūs vaizdai, kaip atrodo vienintelis kelias į apgultą Bachmutą (Video)  ()

Ukrainos gynėjai parodė vienintelio neokupuoto kelio į miestą vaizdus, kuriuose sugriauta infrastruktūra ir sudaužyti automobiliai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-05 Lyg apokaliptiniame filme – pasirodė unikalūs vaizdai, kaip atrodo vienintelis kelias į apgultą Bachmutą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieno iš kelių vaizdo įrašą paskelbė „Informacinis pasipriešinimas“.

Vaizdo įraše, kuris buvo nufilmuotas iš automobilio, matosi priekyje degantis miestas. Taip pat užfiksuotos apgadintos transporto priemonės.

„Gyvenimo kelias“, – rašoma įraše.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir toliau vykdys užduotį ginti Bachmutą. Kovotojai kovoja dėl gyvenvietės Donecko srityje, neleisdami jos apgulti.

 

Pasak Sausumos pajėgų vado Oleksandro Syrskio, priešas pamažu silpsta, todėl jis sugalvoja naujas dezinformacijos kampanijas.

Jis pabrėžė, kad Rusijos propagandistų skleidžiama informacija apie gyvenvietės užėmimą nėra teisinga, nes miesto garnizonas jau ilgą laiką sėkmingai atremia daugybę rusų įsibrovėlių atakų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(1)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: