[ŽT] „Karinis komisariatas“ paskambino Rusijos elito vaikams: kas buvo po to (Video)  ()

Rusijos propagandistai, šou verslo žvaigždės, aukščiausi valstybės pareigūnai neskuba prie putinizmo altoriaus atvesti pačius brangiausius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai, šou verslo žvaigždės, aukščiausi valstybės pareigūnai neskuba prie putinizmo altoriaus atvesti pačius brangiausius. Ką veikia auksinis rusų jaunimas, kol jų bendraamžiai vykdo tėvų įsakymus, rašoma TSN istorijoje.

Tarp mobilizuotų ar savanorių nematyti nė vieno, ukrainiečius į mirtį siunčiančių ar šaukiančių žudyti, artimųjų.

Rusijos Federacijoje, prasidėjus mobilizacijai, opozicinio projekto „Liaudies politika“ vedėjas paskambino Rusijos aukščiausių pareigūnų sūnums ir prisistatė karinio komisariato atstovu. Atlikti pareigą nepanorėjo nei Rusijos vyriausybės pirmininko Mišustino sūnus, nei Nacionalinės gvardijos vado anūkas Zolotovas, o Peskovo sūnus Nikolajus pareiškė, kad šią problemą spręs “kitu lygiu“.

Vienas svarbiausių Kremliaus propagandistų Vladimiras Solovjovas iš televizijos ekrano nuolat ragina rusus eiti žudyti ukrainiečius. Jis yra daugiavaikis tėvas, tačiau jo vaikai kariauti taip pat neskuba: 34 metų Aleksandras Solovjovas studijavo Londone ir filmuoja reklamas Rusijoje. O 21 metų Danielius studijavo Londone, Rusijoje bandė kurti modelio karjerą.

Rusų dainininkas ir putinistas Olegas Gazmanovas taip pat nesiruošia leisti sūnų į karą. Štai ką jis atsakė žurnalistams, reaguodamas į priekaištus: „Mano vyriausiam sūnui 41 metai, jis jau ne kartą yra keliavęs ten, kur mūsų vaikinai kaunasi, kaip muzikantas! Jis netarnavo ir neturi tokių įgūdžių“.

 

Rusų aktoriaus Ivano Ochlobystino sūnaus,  22 metų Vasilijaus, apkasuose taip pat nerasite. Maskvoje jis studijuoja ir ruošiasi tapti scenaristu.

Skandalas kilo ir Rusijos gynybos ministro Šoigu šeimoje. Jo žentui Aleksejui Stoliarovui patiko opozicijos žurnalisto Jurijaus Dudo prieškarinis postas. Ir žinoma, Stoliarovas į karą neis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(48)
(-37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: