Sankcijos nė motais: vienas iš „Porsche“ vadovų pasiūlė Putinui slaptą sandorį  ()

„Der Spiegel“ teigimu, laiške Putinui Siegfriedas Wolfas žadėjo, kad nauja iniciatyva sukurs 12 tūkstančių darbo vietų Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Austrijos verslininkas ir „Porsche“ tarybos narys Siegfriedas Wolfas pateikė pasiūlymą Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui - nori padėti atkurti Rusijos automobilių pramonę. Apie tai penktadienį, balandžio 7 d., pranešė portalas „Der Spiegel“.

Žurnalistų teigimu, Siegfriedas Wolfas parašė laišką Putinui, kuriame siūlė savo paslaugas. Wolfas nori atgaivinti prekės ženklą „Volga“ ir tuo pačiu įdarbinti apleistas „Volkswagen“ gamyklas Rusijoje

„Škoda“ automobilių gamybą Rusijoje norima pradėti 2023 metų antroje pusėje, tačiau kartu reikia „dramatiškai pertvarkyti“ transporto priemonių išvaizdą, kad jos turėtų „Volga“ ir „Pobeda“ būdingus bruožus.

Austrijos verslininko teigimu, tai galėtų „patenkinti Rusijos vartotojų poreikius kokybiškais ir patikimais automobiliais“, taip pat suteikti darbo daugiau nei 12 000 piliečių.

 

„Der Spiegel“ susisiekė su „Porsche“ ir „Volkswagen“ - kompanijos nieko apie Siegfriedo Wolfo laišką nežino.

Beje, „Porsche“ bei „Bosch“ prisidėjo prie „Aurus Senat“ variklio kūrimo. Tuo tarpu Austrija spaudoje atvirai vadinama rusų šnipų guoliu Europoje.

(3)
(30)
(-27)

Komentarai ()