Stebina, ką paskelbė papilkėjęs Solovjovas: Maskva ruošiasi smūgiui (Video)  ()

Kremliaus propaganda psichologiškai ruošia Rusijos auditoriją Ukrainos kontrpuolimo sėkmei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artėjant didžiajam Ukrainos gynybos pajėgų puolimui, Rusijos propagandinių pokalbių laidų eteryje vis daugėja nerimo ir baimės.

Iš nerimo papilkėjęs laidų vedėjas Vladimiras Solovjovas jau pradėjo ruošti publiką tam, kad frontas subyrės. Jis bando įtikinti rusus, kad tai nėra baisu, o Rusijos Federacijos diktatorius Vladimiras Putinas dėl to esą visiškai nekaltas.

Jis savo laidos „Vakaras su Vladimiru Solovjovu“ eteryje paskelbė, kad Maskva ruošiasi smūgiui, praneša Dialog.UA.

Pagrindinė liūdno Solovjovo žinia yra ta, kad fronto žlugimas Ukrainoje tariamai bus tik vietinė nesėkmė, o ne pralaimėjimas kare. Tradiciškai propagandistas minėjo branduolinius ginklus, grasindamas jais sunaikinti visą pasaulį.

Reikšminga, kad Solovjovas ukrainiečių kontrpuolimą (rus. контрнаступление) vadina „kontrpuolimu“ (ukr. контрнаступ), neverčiant žodžio iš ukrainiečių į rusų kalbą.

„Kad ir kaip vystytųsi Ukrainos kontrpuolimas, tai nieko nepakeis. Tai bus vietinis epizodas, kuris gali būti sėkmingas arba nesėkmingas, bet tai bus vietinis epizodas! (...) Jis (karas – red.) baigsis ne paliaubomis, ne derybomis, ne taika. Karas baigsis tik tuo, kad arba mes, arba pasaulis, visai išnyksime. Nes kam toks pasaulis, kuriame nėra Rusijos? Kad ir kaip būtų, norėčiau, kad mums viskas iš karto būtų gerai. Bet čia ne Putino sprendimo klausimas. Tai tik „rusų pasaulio“ karas už teisę egzistuoti. Ir, kad ir kokie būtų vietiniai mūšiai, jie nekeičia pagrindinės strateginės užduoties – tereikia laimėti“, – ragino rusų propagandistas.

 

Jo laidos svečiai su ta pačia „laidotuvių“ veido išraiška klausėsi liūdno Solovjovo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(14)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: