[ŽT] „Jam buvo pasakyta, kad ten perpus pigiau“. „Wagner“ vadas slapta kirto Švedijos sieną ir ką ten padarė (Video)  ()

Medvedevas vėl nelegaliai kirto sieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs „Wagner“ vadas Andrejus Medvedevas buvo sulaikytas Švedijoje. „Dagbladet“ duomenimis, nusikaltėlis buvo sulaikytas ketvirtadienį, balandžio 6 d.

Remiantis turima „Gulagu.net“ informacija, rusas autobusu keliavo iš Norvegijos į Švediją. Jo kelionės tikslas buvo nusipirkti cigarečių.

„Jam buvo pasakyta, kad ten cigaretės kainuoja perpus pigiau“, – pažymi šaltinis.

Švedijos teisėsaugininkai jį sulaikė grįžtant: Medvedevas kaip tik lipo į autobusą. Suėmimo priežastis – neturėjo teisės būti Švedijoje, jis turi galimybę gyventi tik Norvegijoje.

„Jis manė, kad gali vykti į Švediją. Andrejus nežinojo, kad negali išvykti iš Norvegijos, kol nebus apsvarstytas politinio prieglobsčio klausimas“, – sakė ruso advokatai.

 

Dabar 26 metų nusikaltėlis laikomas Geteborgo migracijos kalėjime. Šis Švedijos miestas yra 180 kilometrų nuo sienos su Norvegija.

Teisininkai pažymi, kad šis incidentas jokiu būdu neturės įtakos bylai dėl politinio prieglobsčio suteikimo Medvedevui Norvegijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(16)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: