„Tai ne Solovjovas, Skabejeva ir Simonian“. Paskelbė, kas visiška slapta kontroliuoja Rusijos propagandą (Video)  ()

Atskleidė, kas yra pagrindinės figūros Rusijos propagandos mašinoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis mano, kad pagrindinės figūros Rusijos propagandos mašinoje yra Vladimiras Solovjovas, Olga Skabejeva, Margarita Simonian. Bet taip tikrai nėra, interviu su Nataša Vlaščenka, sakė rusų kilmės Ukrainos žurnalistas Jevgenijus Kiseliovas, kurį galima pamatyti „Vlast&Vlashchenko“ „YouTube“ kanale.

Pasak eksperto, pagrindinės figūros Rusijos propagandos mašinoje yra trys žmonės: Konstantinas Ernstas (Pirmojo kanalo vadovas), Aleksejus Gromovas (Rusijos Federacijos prezidento administracijos vadovo pirmasis pavaduotojas) ir Olegas Dobrodejevas (visos Rusijos valstybinės televizijos ir radijo kompanijos vadovas).

„Labiausiai pasiruošęs, protingiausias, gudriausias ir neprincipingiausias žmogus šioje trejybėje yra Olegas Dobrodejevas“, - pažymėjo Kiselevas. Tai žmogus, kuris tam tikra prasme yra vienas pagrindinių žmonių, formuojančių propagandos politiką Rusijos Federacijoje“.

 

Ukrainos žurnalistas prisipažino, kad vienu metu jis daug dirbo su Olegu Dobrodejevu. „Patikėkite, jis yra absoliučiai profesionalus žmogus, bet ir visiškai neprincipingas. Kadaise jis buvo laikomas gan liberaliu ir demokratiškai nusiteikusiu asmeniu, bet kažkuriuo metu jis perbėgo į Putino režimo pusę“, - sakė Kiseliovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(9)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: