Skirtumas didžiulis: Ukrainos kariai atskleidė, kuo skiriasi Rusijos kariuomenės ir „Wagner“ taktikos  ()

Nacionalinė gvardija paaiškino, kuo skiriasi Rusijos reguliariosios kariuomenės ir „Wagner“ taktika.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nacionalinės gvardijos atstovas spaudai Ruslanas Muzyčiukas pažymėjo, kad reguliariosios Rusijos pajėgos yra geriau pasirengusios nei „Wagner“ samdiniai ir šturmuoja pozicijas nedidelėmis grupėmis, aktyviai remiamos artilerijos ir aviacijos.

Vienoje iš karščiausių fronto vietų, Bachmuto kryptimi, vis dažniau ėmė rodytis Rusijos reguliariosios kariuomenės daliniai, kurių veiksmai šiek tiek skiriasi nuo „Wagner“ samdinių taktikos. Pirmiausia galima pastebėti, kad priešo oro desantininkų brigados ir specialiosios pajėgos taip pat naudoja taktiką pulti pozicijas mažomis grupėmis, tačiau jų padaliniai yra labiau sustiprinti technika. Apie tai balandžio 10 d. televizijos maratone kalbėjo Ukrainos nacionalinės gvardijos atstovas spaudai Ruslanas Muzyčiukas.

„Matome, kad jie gana glaudžiai bendradarbiauja su artilerijos daliniais, taip pat dengiami iš oro. Tai reiškia, kad siekdamas užtikrinti tokių dalinių žengimą į priekį, priešas taiko visą spektrą priemonių“, - sakė R. Muzyčiukas.

 

Be to, pranešėjas pažymėjo, kad reguliariosios pajėgos yra geriau pasirengusios, o tai galima paaiškinti tuo, kad desantininkai ir specialiosios pajėgos turi įgūdžių, įgytų kovinės integracijos etape.

„Kiekviename dalinyje – ar tai būtų specialiosios pajėgos, ar tai būtų oro desanto šturmo daliniai ir kiti – jie yra apmokyti naudoti tam tikrus ginklus ir tam tikrą taktiką jau kovinės parengties etape“, - pabrėžė Muzyčiukas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(23)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: