„Sunku patikėti tuo, ką girdėjau viešoje erdvėje, ir geriau tuo netikėti“. Prigožinas šokiruotas, ką padarė Rusijos generolai  ()

Jevgenijus Prigožinas teigia įvykdęs visus įsipareigojimus savo samdiniams, tačiau apie tolesnį jų likimą žinoti nenori.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas prisipažino, kad Kremlius iš pradžių leido jam verbuoti kalinius į savo karinę kompaniją, kad nebūtų diskredituoti Rusijos armijos kariai.

„Vagneriečiai“, anot jo, gavo viską, kas jiems buvo pažadėta pagal sutartį. Buvo laikomasi kalėjimo tradicijų.

„Šeši mėnesiai, kol jie buvo su mumis, buvo pats sunkiausias ir siaubingiausias išbandymas“, – tvirtino Prigožinas, vadindamas savo samdinius „didvyriais“.

Tačiau dabar situacija pasikeitė: didžiulių nuostolių fone Maskva nuteistųjų nebeniekina ir nusprendė savarankiškai verbuoti nuteistuosius bei tiesiogiai su jais sudaryti sutartis.

Prigožinas šokiruotas, ką padarė Rusijos generolai. Jį ši situacija sutrikdė, nes jis prarado didelį pajamų šaltinį. Keršydamas jis nusprendė atskleisti naujųjų „didvyrių“, perkeltų į frontą Ukrainoje, gyvenimo „paslaptis“.

 

„Sklinda kalbos, kad vadinamieji gaidžiai, pažemintųjų ir skriaudžiamų kastai priklausantys kaliniai, kariauja kartu su paprastais, o tai šiurkščiai pažeidžia jų vidinius dėsnius, vadinamąsias koncepcijas. Visi žino, kad Rusija šimtmečius gyvena pagal panetkes (taisykles – Red.). Tokia situacija yra absoliučiai nepriimtina... Sunku patikėti tuo, ką girdėjau viešoje erdvėje, ir geriau tuo netikėti“, – sakė Prigožinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(28)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: