[ŽT] „Neduok Dieve, nereikia, užteks!“. Skabejevai prasideda panika, kas tuoj nutiks (Video)  ()

Rusijos propagandistė Olga Skabejeva, baimindamasi didelio Rusijos kariuomenės atsitraukimo, skambina pavojaus varpais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl artėjančio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo Rusijos propagandistė Olga Skabejeva, baimindamasi didelio Rusijos kariuomenės atsitraukimo, skambina pavojaus varpais. Pokalbių laidoje „60 minučių“ ji kreipėsi į Rusijos valdžios institucijas, prašydama nenuvertinti Ukrainos kariuomenės, kurią šią savaitę papildys dar dešimtys tūkstančių JK parengtų karių, pajėgumų.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Skabejeva prisipažino, kad yra priversta vėl ir vėl išsakyti savo susirūpinimą eteryje, nes anksčiau, praėjusių metų rugsėjį, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas baigėsi plataus masto rusų pasitraukimu iš Charkivo ir Chersono regionų. Vaizdo įraše propagandistė prašo Rusijos valdžios padaryti viską, kad daugiau armija neatsitrauktų, nes ji jau dabar atrodo gėdingai.

Šią savaitę iš JK grįžta 20 000 apmokytų ukrainiečių. Tai aš sakau, nes, neduok Dieve, kad į šitą kontrpuolimą žiūrėsime lengvabūdiškai. Aš vis užsimenu, kad prisimintume praėjusį rugsėjį, Charkivo įvykius, jie taip pat skelbė tada, o paskui mes pasitraukėme iš Chersono... Tai neduok Dieve, nereikia, užteks!“, - kalbėjo Skabejeva.

 

Britų žurnalistas Francisas Scarras pakomentavo vaizdo įrašą ir pažymėjo, kad Skabejeva atrodo susirūpinusi.

„Rusijos valstybinės televizijos laidų vedėja Olga Skabejeva atrodo labai susirūpinusi dėl naujos Ukrainos kontrpuolimo galimybės“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(0)
(82)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: