„Jo klauso net koridoriuose“ - Peskovas paaiškino, kodėl Putinas neturi socialinių tinklų  ()

Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas sako, kad pasaulis stebi kiekvieną Putino judesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinui puslapių socialiniuose tinkluose nereikia, nes jis ir taip girdimas net tada, kai šnabžda, sako Kremliaus spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas.

„Priešingai nei tu ir aš, jis yra žmogus, kurio kiekvieną judesį mato visas pasaulis. Ir net jei jis stovi koridoriuje, jis šnabžda, visi jo klauso. Kam jam reikalingas „Telegram“ kanalas?“, - retoriškai klausė Peskovas.

Ironiška, bet kalbėdamas su jaunais žurnalistais Peskovas sakė, kad viešuosiuose ryšiuose svarbiausia nemeluoti. „Savo darbe susiduriame su neišvengiamais nepopuliariais sprendimais, kai neįmanoma visko paaiškinti su pliuso ženklu. Krizių informacijos valdymo vaidmuo auga. Ir čia reikia, kad tie, kurie susiduria su informacija, perimtų smūgį sau, veiktų kaip sugėriklis, pritrauktų dėmesį į save“, – aiškino Peskovas.

 

Peskovas taip pat kalbėjo apie „totalų informacinį karą“. Anot jo, Rusijos Federacija ir Vakarai veikia karo sąlygomis, o NATO skleidžia dezinformaciją.

„NATO turi darbo su žiniasklaida protokolus – tai ir dezinformacijos paleidimas, ir informacijos srautų iš užsienio stabdymas“, – pabrėžė Peskovas.

Karą Ukrainoje jis vadino „gyvybės ir mirties klausimu“ Rusijai.

(1)
(16)
(-15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: