Artėja baisūs įvykiai: „Įstatymas leis akimirksniu užblokuoti avarinio lifto „Rusija“ duris, kad niekas negalėtų iš jo iššokti“  ()

Elektroninių šaukimų įstatymas, kurį Rusijos valdžia priėmė bauginančiai skubėdama, yra dar vienos mobilizacijos bangos pranašas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus bandymas savanoriškai užverbuoti „patrankų mėsos“ partiją žlugo. Dabar rusų vyrai į griovius bus varomi jėga. Apie tai savo „Telegram“ tinklaraštyje rašo Rusijos opozicionierius ir sociologas Igoris Eidmanas.

„Įstatymas... suteikia valdžiai galimybę akimirksniu užblokuoti avarinio lifto „Rusija“ duris, kad niekas negalėtų iš jo iššokti, kol nenukris“, - rašo ekspertas.

Iš tikrųjų įstatymas Rusijoje įveda karinę vergovę, blokuodamas kariškių galimybę Rusijoje išvengti mobilizacijos. Pabėgti iš šalies nebus galima – uždaromos sienos.

Eidmanas įsitikinęs, kad Kremlius jau ruošiasi mobilizacijai.

Rusai nenori mirti Ukrainos frontuose, todėl Rusijos valdžia dar praėjusių metų rugsėjį buvo priversta imtis kraštutinės ir labai nepopuliarios priverstinės mobilizacijos priemonės. Šiandien noro dalyvauti „specialiojoje karinėje operacijoje“ apskritai nėra.

Todėl, pasak jo, vėl bus prievarta įdarbinta nauja patrankų mėsos partija. Mobilizacijos laikas ir mastas greičiausiai priklausys nuo būsimo Ukrainos kontrpuolimo datos ir sėkmės.

 

„Pelėkautai tuoj užsitrenks. Mažiausiai 400 000 žmonių... pirmiausia bus paversti belaisviais vergais, paskui – patrankų mėsa, galiausiai – cinko karstų turiniu, o jei pasiseks išgyventi – (...) neįgaliais“, - rašo rusų sociologas.

Jis ragina rusų karo prievolininkus skubiai bėgti iš „avarinės Rusijos“, kuri veržiasi į katastrofą. Laiko pasprukti liko labai nedaug. Durys užsidaro.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(6)
(109)

Komentarai ()

Susijusios žymos: