Arestovičius: „Tai šokiravo visus ir tai padaryta tyčia. Tam yra labai svarbi priežastis“  ()

Oleksejus Arestovičius mano, kad rusų paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame matomas Ukrainos kario galvos nukirtimas, yra susijęs su artėjančiu atsakomuoju puolimu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-13 Arestovičius: „Tai šokiravo visus ir tai padaryta tyčia. Tam yra labai svarbi priežastis“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ne tik Ukrainą, bet ir visą pasaulį sukrėtęs ir papiktinęs vaizdo įrašas buvo nutekintas tyčia“.

Tokią nuomonę savo „Telegram“ tinklaraštyje išsakė buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas leitenantas Oleksijus Arestovičius. Jis aštriai reagavo į rusų žiaurumus prieš karo belaisvį, pažymėdamas, kad toks elgesys visiškai atitinka Rusijos kariuomenės dvasią.

„Ar mes nežinojome, kad kariaujame su niekšais? Tai ne pirmas ir, deja, ne paskutinis toks atvejis“, - rašė buvęs patarėjas.

Jis patikslino, kad Ukraina tokio agresoriaus elgesio nepaliks nenubausto. Atpildu tiesiogiai užsiims diplomatai ir specialiosios tarnybos.

Šioje sukrečiančioje istorijoje, pažymėjo O. Arestovičius, ukrainiečiai ignoruoja svarbų dalyką – Rusijos motyvus. Jis įsitikinęs, kad vaizdo įrašas buvo nutekintas tyčia, ir įvardijo galimas priežastis.

 

Pirmiausia, tai gali būti bandymas įbauginti ukrainiečius, taip pat išprovokuoti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas atsakomajam žiaurumui. Tikriausiai tokiu būdu rusai taip pat baugina savo kovotojus Ukrainos kontrpuolimo išvakarėse, kad atgrasytų juos nuo pasidavimo.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(2)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: