„Prašau užimti Odesą, išmesti n@#@#$% Zelenskį iš valdžios, atverti sienas ir panaikinti vizas“. Į Ukrainą neįleistas dizaineris eina iš proto (Video)  ()

Rusijos dizaineris prašo užimti Odesą ir pašalinti Zelenskį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos dizaineris Artemijus Lebedevas kreipėsi į Rusijos valdžią, prašydamas užimti Odesą ir pakeisti valdžią Ukrainoje. Kreipimosi metu Lebedevas sakė, kad negali legaliai patekti į Ukrainos teritoriją, nes yra jos „juoduosiuose sąrašuose“. Todėl jis ragina Rusijos valdžią užimti miestą, kad būtų galima į jį patekti, o tada pašalinti Zelenskį iš Ukrainos prezidento posto.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Rusų dizaineris teigia nepritariantis karui, tačiau, jo nuomone, Maskva turėtų užimti Ukrainos teritorijas, nes jos yra rusiškos.  

„Žinoma, aš esu už tai, kad Rusijos kariai užimtų Odesą, išmestų n@#@#$% Zelenskį iš valdžios, atvertų sienas ir panaikintų vizas“, – sakė jis.

 

Socialiniuose tinkluose pažymima, kad Lebedevas taip bando provokuoti ukrainiečius, nes bandymas užimti Ukrainos teritorijas Rusijos kariuomenei baigėsi pralaimėjimu ir pasitraukimu iš Chersono. Šiuo metu Rusijos Federacija prarado net teorinius šansus priartėti prie Odesos, ką Lebedevas puikiai supranta. Maža to, rusų dizaineris Kyjive turi butą, į kurį negali patekti jau šešerius metus.

2017 metų kovą jam buvo uždrausta atvykti į šalį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(23)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: