Solovjovui galutinai nuvažiavo stogas: „Su Rusija besiribojančios Europos šalys prašosi atgal į Rusijos Imperiją“  ()

Pasak Rusijos propagandisto, Lenkija, Baltijos šalys, Suomija ir Rumunija subūrė „veltui išlaisvintų provincijų“ aljansą. Jis tai pavadino „sunkiu keliu grįžti į Rusijos Federaciją“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandistas Vladimiras Solovjovas viešai pasakoja, kad su Rusija besiribojančios Europos šalys nori „susivienijimo su Rusijos imperija“, praneša „Newsweek“.

Lenkiją ir Baltijos šalis jis vadina „pagrindiniais rusofobais“. „Jie tikisi, kad dabar senutė bus suplėšyta į gabalus, ir viskas bus gerai. Jie apskritai subūrė Rusijos imperijos įžeistų ir veltui išlaisvintų buvusių provincijų aljansą ir sako: „Dabar mes turime aljansą, mes visi kartu.“ Lenkija, Baltijos šalys, suomiai. Ir dar Rumunija“, – kalbėjo propagandistas.

Solovjovas nurodė savo kolegės Margaritos Simonian citatą: „Motina Rusija, parvesk mus namo“. Ir užsiminė, kad minėtos šalys pasirinko sunkų kelią grįžti į Rusiją.

 

Jis taip pat pridūrė, kad Helsinkis ir Varšuva „puikiai vystėsi“  Rusijos Imperijos sudėtyje, o Suomijos kultūra tariamai susiformavo tuo metu, kai ji buvo su Rusija.

Solovjovas taip pat ragino termobariniais ginklais atakuoti Ukrainos miestus. Tiesa, jo svečiai tam nepritarė.

(6)
(35)
(-29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: