[ŽT] Naujas virusinis video: ką padarė rusė, kai pamatė jauną vaikiną su plakatu „Karui ne!“  (3)

Rusijoje mergina įskundė vaikiną su plakatu „Karui ne!“ ir paskelbė vaizdo įrašą: „Pagal mano nurodymą jį suėmė“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje jauna mergina pamatė 19-metį vaikiną su antikariniu plakatu ir nedelsdama apie tai pranešė Nacionalinei gvardijai. Po to ji „išdidžiai“ pakomentavo šį įvykį. Vaizdo įrašą paskelbė kanalas „Nevzorov“. „Tai bent tarnyba! Pagal mano nuorodą jie suėmė vaikiną su plakatu „Karui ne!  Įsivaizduokite, šaunu! Stiprybės! Nacionalinė gvardija!“, - ji giriasi vienai savo draugei.

Be to, skundikė apie savo „žygdarbį“ papasakojo ir kitam savo draugui. Tuo pat metu ciniškai šypsodamasi ji veidu pavaizdavo „liūdesį“, pabrėždama, kad jai labai gaila vaikino, kurį Rusijos gvardija sulaikė pagal jos nurodymą.  

 

Kaip matote, skundimas Rusijoje pasiekia aukštesnį lygį... Ypač krenta į akis, kad pranešama net ne apie tuos, kurie padarė tikrą nusikaltimą, o tiesiog apie žmones, kurie nesutinka su rusų valdžios pradėtais kariniais veiksmais prieš Ukrainą. 1930-ieji grįžta...

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(39)
(-31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: