„Sakiau tai dar prieš 300 metų – Ukrainos nebus“. Donbase atsirado pranašas (Video)  ()

Ukrainos valstybei „pranašas“ prognozuoja išnykimą: ją pasidalins Rusija, Vengrija ir Lenkija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusams smegenis plauna aklas senis Vanga, neva iš Donbaso – 75 metų Nikolajus Tarasenko. Vienas iš propagandos kanalų apie jį sukūrė visą istoriją.

Vaizdo įrašas su „pranašu“ iš karto pradėjo šturmuoti Rusijos Federacijos informacinius išteklius. Jis padarė keletą „sensacingų“ pareiškimų pagal klasikinės Rusijos propagandos tradiciją.

Visų pirma, senis Vanga papasakojo, kad pas jį buvo net CŽA žvalgybos pareigūnai. Jis jiems pasakė, kad „Amerikai bus galas, ten prasidės geologiniai ir socialiniai kataklizmai, o doleris – tik popieriaus lapas“.

Anot jo, karą Ukrainoje pradėjo JAV, o ne Rusija. Nuviliančios prognozės teko ir Europai – senis sako, kad joje prasidės masiniai protestai prieš karinę pagalbą Ukrainai.

Ir tai ne pačios didžiausios „siaubo istorijos“. Ukrainos valstybei „pranašas“ prognozuoja išnykimą. Jis įsitikinęs, kad ją pasidalins Rusija, Vengrija ir Lenkija.

„Sakiau tai dar prieš 300 metų – Ukrainos nebus, nes tokios valstybės ir nebuvo. Ukraina buvo „mažoji Rusija“. Amerikiečiai išnyks, jie visiškai išnyks. Amerikos kaip valstybės iš viso nebus“, - dėstė jis.

 

Dar „pranašas“ teigė Nikaragvoje atradęs nežinomą civilizaciją.

Įdomu tai, kad aklas senis mato „besąlygišką Rusijos pergalę 2024-ųjų gegužę“, kad ir kaip keistai tai skambėtų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(54)
(-50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: