„Tai buvo vienas geriausių antrininkų“. Ekspertas skelbia, ką Kremlius pasiuntė į Ukrainą (Video)  ()

Rusijos propaganda balandžio 18 dieną parodė, kaip Vladimiras Putinas tariamai lankėsi Chersono ir Luhansko srityse. Yra daug versijų, kodėl jis leidosi į šią kelionę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-19 „Tai buvo vienas geriausių antrininkų“. Ekspertas skelbia, ką Kremlius pasiuntė į Ukrainą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui“ papasakojo Chersono aktyvistas Vladimiras Molčanovas. Jis pažymėjo, kad šiam vizitui pasirinkta kryptis nėra būsimo puolimo prioritetas. Todėl, be propagandinio tikslo ir Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio veiklos kopijavimo, ši kelionė neturėjo jokios prasmės.

V. Molčanovas įsitikinęs, kad tai buvo ne V. Putinas, o vienas iš jo dublerių.

„Atrodo, kad geriausias iš tų, kurie ne tik išore, bet ir manieromis atitinka originalą. Bet, žinoma, pačiam V. Putinui tokia didelė rizika jokiu būdu nebūtų taikoma“, – pažymėjo jis.

Yra žinoma, kad V. Putinas nuskrido į Čongaro kontrolės postą. Iš ten, padaręs nedidelį lankstą, važiavo pro Novoaleksejevką ir Heničeską. Būtent Sčastlivceve, esančiame Arabato nerijoje, į pietus nuo Heničesko, buvo identifikuotas pastatas, kuriame V. Putinas susitiko su vadinamąja „Dniepro“ komanda.

„Dar ne vienai iš mūsų raketų nepavyko pasiekti Sčastlivcevo. Bet tai nereiškia, jog V. Putinui ten nebuvo jokio pavojaus, nes vis dar yra bepiločių orlaivių. Žinoma, tai nebuvo tikrasis V. Putinas. Juk net iš išorinių ženklų, visi jau išmoko atskirti tikrąjį diktatorių nuo jo antrininkų“, – įsitikinęs pašnekovas.

 

V. Molčanovas aiškino, kad V. Putinas daro tą patį, ką nuolat į frontą keliaujantis V. Zelenskis.

„Imituojant V. Putino veiklą, nieko stebėtino. Stebina tik tai, kad jis neatvyko, pavyzdžiui, į Berdianską ar Melitopolį, kur yra Rusijos vadovybė. Akivaizdu, kad jie nedrįso rizikuoti net antrininku“ – pabrėžė aktyvistas.

Pašnekovas pažymėjo, kad žemyninėje Ukrainos dalyje – Arabato nerijoje – saugiausia vieta.

 

„Geografiškai tai yra Krymas, nors administraciniu požiūriu tai yra Chersono regionas. Todėl žemyne ​​V. Putinas tik pravažiuodavo. Po to sraigtasparniu nuskrido link Azovo jūros, paskui į šiaurės rytus, į okupuotą Luhansko sritį“, – pridūrė aktyvistas.

Šio vizito tikslas, anot Vladimiro Molčanovo, yra grynai propagandinis, nes nei Rusijoje, nei Ukrainoje greičiausiai nėra strateginių ketinimų pulti dėl vandens kliūties – Dniepro upės. Todėl V. Putino, kaip aukščiausiojo vado, vizitas buvo visiškai beprasmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(30)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()