„Tai rimta. Jis davė ženklą pasauliui“. Pulkininkas skelbia, ką padarė Putinas  (0)

V. Putino kelionė į Luhansko ir Chersono sritis yra propagandinis šou, tačiau jos nereikėtų nuvertinti, teigia karo analitikas Petro Černikas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-19 „Tai rimta. Jis davė ženklą pasauliui“. Pulkininkas skelbia, ką padarė Putinas  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kariuomenės atsargos pulkininkas Petro Černikas V. Putino „kelionėje po Luhansko ir Chersono sritis“ įžvelgė du rimtus momentus. Šiuo vizitu diktatorius „pasižymėjo“ savo teritoriją ir tarsi pasakė rusams: „Aš esu, aš esu stiprus, aš esu nepaklusnus, aš kovosiu už didžiąją Rusiją iki paskutinio“. Putinas taip pat pasiuntė signalą pasauliui, kad neketina sustoti.

Tokią nuomonę karo ekspertas išsakė interviu Jevgenijai Kutnovai, kurį galite žiūrėti „YouTube“ kanale „News Factory“.

Kaip pažymėjo Černikas, ar tikrasis Putinas atvyko į Ukrainą, visai nesvarbu. Svarbu tai, kad jis pasirodė, pademonstravo savo „jėgą“ ir norą eiti iki galo.

 

„Negalime nuvertinti šio propagandinio šou. O tai, kad priešas vis dar turi gana didelį jėgų rezervą kovoje, taip pat turime suprasti“, - sakė pulkininkas. – „Tačiau strategine prasme rusai yra pasmerkti pralaimėti, ir jie tai puikiai supranta. Klausimas tik, kada ir kokiomis aplinkybėmis šis pralaimėjimas bus įformintas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(29)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)

Susijusios žymos: