„Kad kiti bijotų“. Rusijoje siūloma užpulti ir išsprogdinti dar vieną valstybę (Video)  ()

Rusijos propagandistas Dmitrijus Stešinas be jokios priežasties viešai paragino pulti Norvegijos dujų gręžinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propaganda įtemptai transliuoja gyventojams antivakarietiškas ir militaristines nuotaikas. „Rusijos žurnalistas“  Dmitrijus Stešinas viešai paragino pulti Norvegiją vien todėl, kad laiko šią šalį vasale. Šį skandalingą pareiškimą jis padarė radijo „Komsomolskaja pravda“ eteryje, pranešė Dialogas.UA.

Stešinas siūlo pulti Norvegiją dėl „Nord Streams“ pakenkimo. Kartu jis pats pripažįsta, kad nėra jokių įrodymų, jog norvegai dalyvavo sabotuojant dujotiekius, be to, niekas jų net neįtaria.

Jis ragina imtis agresijos vien todėl, kad mano, jog šalis yra kitos valstybės vasalas, tikriausiai turėdamas omenyje JAV. Tiesą sakant, jis ragino bombarduoti kaimyninę valstybę, kad priverstų kitus bijoti.

„Ėmė ir pakenkė „Nord Stream“. Ką galima padaryti nežinant, kas dėl to kaltas? Šiaurės jūroje yra prastai ginami Norvegijos dujų gręžiniai. Tada būtų galima palikti Europą be dujų ir tik po to aiškintis, kas pakenkė, kas kaltas ir taip toliau... Kodėl gi nesumušus siuzereno vasalo, kad siuzerenas viską suprastų?“ - pareiškė Stešinas.

 

Propagandisto pareiškimas pribloškė net laidos vedėją. Jis priminė, kad Rusija turi didžiulių problemų su kaimyninėmis šalimis ir be Norvegijos. Tačiau Stešinas dėl to nesutriko.

„Ar ji yra draugiška? Ar matome iš jos ką nors gero?“ - paklausė propagandistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(32)
(-31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: