„Ukraina bus priversta sudaryti paliaubas su Rusija“. „The Guardian“ skelbia, kas vyksta  ()

Pasak Simono Tisdallo, nepaisant būsimo sėkmingo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo, Rusijos kariai išlaikys reikšmingas pozicijas rytų kryptimi ir Kryme.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po kontrpuolimo sąjungininkai privers Ukrainą nutraukti ugnį su Rusija ir sustabdyti karo veiksmus. Apie tai rašo „The Guardian“.

Leidinio redaktoriaus pavaduotojas Simonas Tisdallas mano, kad nepaisant būsimo sėkmingo Ukrainos kariuomenės kontrpuolimo, priešas išsaugos reikšmingas pozicijas rytų kryptimi ir Kryme.

„Kijevo šalininkai iš Vakarų pradės reikalauti paliaubų arba „ilgalaikių paliaubų“, tikėdamiesi ilgalaikio susitarimo. Tame dalyvaus ir Kinija“, – pažymi ekspertas.

Pasak Tisdallo, karo veiksmai tikrai bus sustabdyti, ukrainiečių pabėgėliai pradės grįžti namo, tačiau galutinį žemių susigrąžinimą teks atidėti. Vladimiras Putinas taip pat „išlaikys savo pozicijas“ ir išliks valdžioje, mano Simonas Tisdallas.

Tuo tarpu JAV ir Europos Sąjunga galės paskelbti, kad „suvereni demokratinės Ukrainos nepriklausomybė ir taisyklėmis pagrįsta pasaulio tvarka buvo išgelbėta“. Tačiau Lenkija ir Rytų Europos šalys taip negalvos. Be to, sulėtės Ukrainos judėjimas NATO ir ES link, o dalis ukrainiečių jausis išduoti, mano žurnalistas.

 

„Putinas išliks valdžioje, nepaisant daugybės žiaurių nusikaltimų. Norime to ar ne, tai yra labiausiai tikėtinas rezultatas“, - priduria Tisdallas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(215)
(-190)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()