„Ji bandys atkurti imperiją, Europa bus pašiurpusi“ - Medvedevas skelbia apie pačią baisiausią valstybę Rusijos pašonėje  (2)

Buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas sako, kad Europoje nori atgimti viena imperija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas įsivaizduoja, kad Lenkija nori okupuoti Ukrainą. Pasak jo, šis projektas vadinasi „LiachoUkraina“.

Medvedevas savo „Telegram“ kanale paskelbė, kad lenkai svajoja apie „tarpvalstybinės sąjungos su Ukraina atgaivinimą“ ir semiasi „įkvėpimo iš 400 metų senumo žemėlapių, kai dalis dabartinės Ukrainos buvo jos dalis“. Juokinga, kad apie tai kalba Medvedevas, svajojantis apie Rusijos imperijos atkūrimą.

„Imperinės haliucinacijos stumia Lenkijos visuomenę į rimtų istorinių lūžių sūkurį. Varšuvos elitas miega ir mato, kaip geopolitiškai atkeršyti Rusijai, ypač peržiūrint Perejaslavo Rados rezultatus. Dabartinėmis aplinkybėmis nusivylusi Lenkija nusprendė, kad galimybė praryti Ukrainos likučius gali būti realizuota dabar arba niekada. Žinoma, nė vienas iš haliucinuojančių lenkų maniakų negalvoja apie pasekmes“, – sakė Medvedevas.

Medvedevas teigė, kad būtent lenkai „davė ideologinio kuro nacionalizmo ir banderizmo atsiradimui“. Tačiau jis kartu pažymėjo, kad „Lenkija nemoka būti imperija, bet jos apetitai gąsdina vokiečius ir prancūzus“. Kita vertus, jis mano lenkų ir ukrainiečių sąjunga būtų naudinga Rusija, nes ji „pavirs pasiutusiu šunimi, kuris kandžioja visus Europoje“.

 

Aišku, Medvedevas taip pat pagrasino raketomis, įskaitant branduoliniais ginklais, bet jo pasaulyje tai - kasdienybė.

(2)
(31)
(-29)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: