Neįtikėtina, ką Rusija ketina panaudoti prieš „Leopard 2“ ir „Abrams“ (Video)  (1)

Naujausias rusiškas sprendimas gali pasirodyti paprastas perdirbtas „AliExpress“ žaislas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viename iš savo reportažų propagandinė Rusijos žiniasklaida parodė vieną iš Rusijos armijos dronų mokymo centrų, veikiantį laikinai okupuotos Donecko srities teritorijoje: ypač akcentuojama, kaip rusai rengia pirmojo asmens vaizdo (FPV) bepiločių orlaivių, žvalgybinių dronų operatorių mokymus ir pan.

Be dronų, reportaže parodomas antžeminis dronas, kuris apibūdinamas kaip „kovinis variantas, galintis paleisti galingą sviedinį“, kitaip tariant, tai robotizuota antžeminė platforma-kamikadzė, kuri komentaruose jau pravardžiuojama „žaisliniu KV-1“ (KV-1 – Antrojo pasaulinio karo SSRS sunkusis tankas).

Šis robotas-kamikadzė iš esmės yra robotizuota platforma ant vikšrinės važiuoklės: kūrėjų teigimu, jis gali gabenti 15-20 kg sprogmenų ir turi smūgiuojančius elementus, kurie greičiausiai atspausdinti 3D spausdintuvu.

 

Šio vaizdo įrašo komentaruose jau juokaujama apie „žaislinį KV-1“, ir iš tikrųjų ne veltui, nes viskas atrodo taip, lyg rusai naudotų paprastą kinišką žaislinį tanką iš „AliExpress“ su kamera ir su viduje prikimštais sprogmenimis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(15)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)