[ŽT] Maskva ruošiasi smūgiui: visi valstybės tarnautojai pervedami į patrulius  ()

Maskvos valdžia, grasindama atleidimais, valstybės tarnautojus privers būti patruliais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvoje kyla dar neregėta panika: visi valstybės tarnautojai pervedami į patrulius. Rusijoje per gegužės šventes, nuo 27.04 iki 9.05, sostinės valstybės tarnautojams užkraunama „socialinė našta“. Kaip rašo leidinys NV, Maskvos valdžia išleido įsakymą, pagal kurį valstybės institucijų darbuotojai turėtų patruliuoti gatvėse ir atlikti darbus, siekdami „identifikuoti dronus“.

„Pagrindinė užduotis – palaikyti nuolatinę vizualinę oro erdvės kontrolę, kad būtų laiku atskleistas neatpažintų transporto priemonių įsiskverbimas į ją“, – dalijosi šaltinis.

 

Be to, patruliai bus atsakingi už bendros teisėtvarkos kontrolę, taip pat rūsių, palėpių, neprižiūrimų daiktų ir įtartinų automobilių apžiūrą.

Pamainos patruliavimo grafikas jau sudarytas ir pateiktas peržiūrėti biudžetinėms organizacijoms. Šventės metu Maskvos policijai taip pat numatyta didesnė darbų apkrova.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: