Zelenskis atskleidė ką darytų karo metu, jei nebūtų prezidentas  ()

Ukrainos prezidentas davė interviu Suomijos, Švedijos, Danijos ir Norvegijos žurnalistams. Jame Zelenskis kalbėjo apie karą, kontrpuolimą ir savo patirtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis papasakojo, ką būtų daręs prasidėjus karui, jei nebūtų valstybės vadovu. Jis iš karto pareiškė, kad invaziją vis tiek pasitiktų būdamas Ukrainoje. „Tikrai būčiau Ukrainoje ir tikrai kovočiau kaip karys“, – sakė Zelenskis.

Jis taip pat pridūrė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas prasidės greičiau, nei Ukraina gaus F-16. Juk „negalime taip vilkinti“.

Be to, prezidentas Zelenskis yra įsitikinęs, kad Rusija nuo praėjusių metų labai susilpnėjo, todėl situacija mūšio lauke ir ukrainiečių nuostoliai dabar yra visai kitokie.

Zelenskis taip pat sakė, kad Ukrainos planuojamas puolimas priklauso ne tik nuo ginklų ir šarvuotos technikos, bet ir nuo kai kurių žiniasklaidos keliamų informacinių grėsmių. Jis pabrėžė, kad informacija, kuri nepadeda Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, skelbiama ne tik Rusijos spaudoje. Tačiau net jei tokia žalinga informacija pasirodys kasdien, ji nesustabdys Ukrainos gynėjų veržimosi.

(36)
(0)
(36)

Komentarai ()