„Kai baigsis SVO, mes ateisime pas jus“. Rusijoje prasideda neįtikėtini įvykiai (Video)  ()

Ukrainoje kovojančios okupacinės Rusijos Federacijos kariuomenės gretose stiprėja radikalios nuotaikos ir pyktis prieš savo valdžią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupacinės kariuomenės degradacija pasiekė kulminaciją. Grupė kariškių iš Voronežo įrašė vaizdo įrašą, kuriame grasina valdančiosios partijos „Vieningoji Rusija“ pareigūnui.

Sprendžiant iš vaizdo įrašo, Rusijos klinikinės greitosios pagalbos ligoninės Nr. 10 vyriausiasis gydytojas Michailas Ivanovas atsisakė padėti rusų grupuotei. Jis nevengė pasisakymų, pasiuntė keiksmažodžių „savanorei“, atėjusiai kariškių vardu reikalauti iš jo pinigų.

Dabar Voronežo „mafijozai“ įsiuto ir grasina „Vieningosios Rusijos“ pareigūnui.

„Jūs įžeidėte mūsų kovos draugę, kuri... padeda mums čia, fronto linijoje, ginti mūsų šalies interesus. Ji pateikė jums įprastą prašymą padėti tam tikra suma, kurio jūs kažkodėl atsisakėte, ir dar negražiais žodžiais. Kai baigsis „SVO“, (...) mes ateisime pas jus ir paklausime... Kodėl negalite įvykdyti piniginio prašymo, užuot pirkę automobilius už didžiules sumas ir reikalavę pagalbos iš valstybės, ir sakyti, kad ji turi padėti mums ir niekas kitas? Mes ateisime pas jus, laukite mūsų“, - sakė okupantai.

 

Šis vaizdo įrašas dar kartą įrodo spartų Rusijos okupacinės kariuomenės irimą. Kremlius akivaizdžiai praranda savo karinių grupuočių, kurias pasiuntė kariauti ir žūti Ukrainoje, kontrolę. Okupantų gretose auga pyktis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(2)
(51)

Komentarai ()