[ŽT] Rogozinas skelbia apie taktinių branduolinių ginklų panaudojimą: kas nutiko?  (1)

Buvęs „Roskosmos“ generalinis direktorius Dmitrijus Rogozinas grasina sustabdyti ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą taktiniais branduoliniais ginklais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis paskelbė atitinkamą vaizdo įrašą „Telegram“ kanale.

Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos, naudodamos raketų sistemas HIMARS, tariamai pradės kontrpuolimą, po to „bepiločių orlaivių atakas“, o vėliau pradės veikti tankai „Abrams“ ir „Leopard“.

Pagal mūsų doktriną, mes turime visas teises naudoti taktinius branduolinius ginklus. Tam jie ir egzistuoja. Tai puikus „lygintuvas“, kai yra aiškus įprastinių ginklų jėgos ir priemonių skirtumas priešo naudai. Geriausias būdas sunaikinti įžeidėją, panaudoti TNW (taktinį branduolinį ginklą) su aiškiomis pasekmėmis, bet šiuo metu atrodo, kad kitos išeities nėra“, – sakė jis.

 

2022 metų gruodžio 22-osios vakarą okupuotame Donecke restorane nugriaudėjo sprogimas. Tuo metu ten buvo „Roskosmos“ vadovas Dmitrijus Rogozinas.

Jis buvo sužeistas. O vėliau pažadėjo atkeršyti už tai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(51)
(-45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: