[ŽT] Kadyrovas skelbia griausmingą pranešimą dėl Prigožino (Video)  ()

Kadyrovas pasipiktino, kad Rusijos gynybos ministerija nereaguoja į Jevgenijaus Prigožino pareiškimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas pakomentavo Jevgenijaus Prigožino pareiškimą apie „Wagner“ kovotojų pasitraukimą iš Bachmuto gegužės 10 d. Tai žinoma iš gegužės 5 dieną paskelbto įrašo socialiniuose tinkluose.

„Man, kaip ir kiekvienam, neabejingam mūsų šalies likimui, nemalonu girdėti naujausius Jevgenijaus Viktorovičiaus pasisakymus ir dvigubai nemalonu, kad Rusijos gynybos ministerijos vadovybė nekomentuoja ar nesusitinka su „Wagner“ vadovais priimti bet kokį sprendimą ar paaiškinti“, – rašė Kadyrovas.

Jis priminė, kad čečėnų daliniai kovėsi su „Wagner“ samdiniais Popasnoje, Severodonecke, Lysyčanske ir kitose Donecko ir Luhansko sričių gyvenvietėse. Čečėnijos vadovas pabrėžė, kad smerkia žuvusių karių kūnų filmavimą dėl viešo pasipiktinimo, ir pasiūlė pakeisti „vagneriečius“ Bachmute.

„Taip, jei vyresnysis brolis Prigožinas ir „Wagner“ išvyks, tada Generalinis štabas neteks patyrusio kovinio padalinio, bet jaunesnysis brolis Kadyrovas ir „Achmat“ užims vietą Bachmute. Jei scenarijus vis tik bus toks, tai mūsų kovotojai jau yra pasiruošę eiti į priekį ir užimti miestą. Tai kelių valandų klausimas“, – sakė Kadyrovas.

 

Ggužės 5 d. „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame teigiama, kad samdiniai gegužės 10 dieną išvyks iš Bachmuto į užnugarį. Jis tai paaiškino būtinybe „išsilaižyti žaizdas“ ir jų pasmerkimą „beprasmei mirčiai“.

Plačiau apie įvykį:

http://185.58.65.36:9690/technologijos/n/n/technologijos/karyba/S-125993/straipsnis/ZT-Uzia-visas-internetas-Prigozinas-skelbia-ka-darys-Wagner-su-Bachmutu-Video

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(8)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: