Po Prigožino kalbos Bachmute prasidėjo tikras pragaras: Ukraina skelbia, kas nutiko  ()

„Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas stiprina savo grupuotę Bachmute, siekdamas palaužti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gynybą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-06 Po Prigožino kalbos Bachmute prasidėjo tikras pragaras: Ukraina skelbia, kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ nesiruošia pasitraukti iš Bachmuto, priešingai, grupuotė į šią teritoriją perdislokuoja papildomas pajėgas. Šia informacija gegužės 5 d. „Telegram“ pasidalijo Ukrainos gynybos ministro pavaduotoja Hanna Maliar.

Ji patvirtino, kad „Wagner“ visomis išgalėmis stengiasi užimti Bachmutą. Galutinis terminas – gegužės 9 d., kuris Putino režimui yra šventas.

Priešas iš visų jėgų stengiasi perimti Bachmuto kontrolę iki gegužės 9 d. Šiai užduočiai įvykdyti jie traukia „Wagner“ iš kitų krypčių ir keičia jais Bachmuto kryptimi esančias desantininkų šturmo grupes“, - sakė viceministrė.

 

Ji patikino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos tvirtai laiko gynybą, neleisdamos priešui jos pralaužti.

Taip pat vykdomi didelio tikslumo smūgiai prieš svarbius okupantų objektus šioje kryptyje. Maliar pranešė apie artilerijos sunaikintus „Wagner“ amunicijos sandėlius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(3)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: