„Tai ne Ukraina. Pulta iš rytų“. Ždanovas skelbia, kas nutiko Maskvoje (Video)  ()

Ždanovas aptarė du variantus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-11 „Tai ne Ukraina. Pulta iš rytų“. Ždanovas skelbia, kas nutiko Maskvoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas kalbėjo apie smūgį Kremliui. Jis neatmeta, kad tai buvo „spektaklis“.

„Jeigu jie patys konkrečiai smogė Kremliui, tai kodėl iš pradžių visaip bandė slėpti šį incidentą... Faktas yra tas, kad Kremliui smogė ne Putinas ir greičiausiai Putinas apie tai nežinojo. O gal čia buvo toks spektaklis“, – savo „YouTube“ kanale pažymėjo ekspertas.

Taip pat Ždanovas pridūrė, kad norėdami sukurti dar didesnę intrigą, rusai apie šį incidentą paskelbė ne ryte, o jau po pietų. Pirma, vaizdo įrašą tariamai paskelbė kai kurie Rusijos piliečiai, kurie netyčia visa tai nufilmavo. Eksperto teigimu, su šiuo incidentu gali būti susijusi Rusijos opozicija. Taip pat neatmetama inscenizacija iš Putino ir jo aplinkos pusės.

„Taigi yra du variantai. Arba tai padarė Rusijos opozicija, kuri tikrai norėjo įbauginti Putiną, arba tai yra paties Putino ir jo aplinkos inscenizacija, siekiant užkirsti kelią Putinui dalyvauti Gegužės 9-osios parade. Vėl dėl sveikatos arba dėl to, kad per patį paradą jis bijojo būti užpultas dronų“, – sakė Ždanovas.

 

Ekspertas taip pat pastebėjo, kad jau yra liudininkų, teigiančių, kad dronai buvo paleisti kažkur iš Ordinskaja gatvės, tai yra iš Maskvos rytų. Ždanovo teigimu, dronai greičiausiai buvo paleisti iš Maskvos teritorijos. Jei tai būtų Ukrainos dronai, jie į Kremlių būtų patekę iš vakarų, bet jie  puolė iš rytų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(3)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: