[ŽT] Putinas pareiškė, jog Kremliaus drono atakoje „nėra nieko ypatingo“  ()

Gegužės 8 dieną Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas surengė privatų susitikimą su Rusijos žiniasklaidos vyriausiaisiais redaktoriais ir pakomentavo bepiločio lėktuvo ataką prieš Kremlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andrejus Kolesnikovas, specialusis laikraščio „Kommersant“ korespondentas, neoficialiai laikomas pagrindiniu Rusijos prezidento biografu, rašė, kad paklaustas apie Kremlių atakavusį droną V. Putinas pasakė, kad „jame nėra nieko ypatingo“. Dronas, anot Rusijos prezidento, buvo pagamintas iš vielos ir modernių medžiagų.

„Tokie savadarbiai dronai skrido į Chmeimimo bazę Sirijoje, todėl yra pažįstami. Atrodo, kad jame buvo tik 400 gramų trotilo. Atrodė, kad jis neteikė įvykiui tokios svarbos kaip likęs pasaulis“, – Putino reakciją apibūdina Kolesnikovas.

 

Rusijos prezidentas atakos prieš Kremlių viešai nekomentavo. Kremlius tik pareiškė, kad gegužės 3-iosios naktį du bepiločiai orlaiviai užpuolė Kremliaus prezidento rezidenciją. Niekas nenukentėjo, Ukraina atsakomybę neigia, o ir patys dronai buvo per maži, kad būtų atskridę iš Ukrainos.

(9)
(2)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: