„Kaip Chersone prieš pabėgimą“ - skelbiama, ką rusai daro su išdavikais  ()

Rusai sustabdė mokėjimus okupacinės valdžios atstovams ir kolaborantams okupuotose Zaporižios srities teritorijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija, matyt, ruošiasi „geros valios gestui“ Zaporižios srityje. Rusai nustojo mokėti savo okupacinių valdžių atstovams, skelbia prorusiškas propagandistas Anatolijus Šarijus.

Jis tikina, kad buvo įšaldyti mokėjimai Zaporižios srities „valstybės tarnautojams“, įskaitant „administraciją“ ir komunalinių paslaugų darbuotojus.

„Įdomu tai, kad prieš skrydį iš Chersono biudžeto mokėjimai taip pat buvo iš anksto sustabdyti “, – sakė Šarijus.

Informaciją patvirtino kitas rusų propagandininkas Igoris Dimitjevas. Jis tikina, kad rusai savo atstovams ir kolaborantams nesumokėjo kelių mėnesių atlyginimų. „Blogi signalai iš Zaporižios srities dalies, kuri kontroliuojama... Skola yra nuo 1 iki 2,5 mėnesio“, – rašė propagandistas.

Anot jo, oficialiai problemos su mokėjimais aiškinamos neva rusiškos mokėjimų sistemos įvedimu. Tačiau propagandistai įtaria, kad Rusija tiesiog ruošiasi naujam „geros valios gestui“.

 

„Nervai dėl numatomo kontrpuolimo, evakuacijos, o tada blokuojami ir ižde esantys pinigai. Kaip ir be Ukrainos ginkluotųjų pajėgų žlunga... Prieš palikdami dešinįjį krantą, jie taip pat iš anksto sustabdė biudžeto mokėjimus“, – rašė propagandistas.

(58)
(0)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: