[ŽT] Tai ne gandai! Syrskis oficialiai pranešė Zelenskiui, kas įvyko prie Bachmuto  ()

„Išgirdome generolo Syrskio pranešimą, kad daliniai sustabdė priešą ir netgi nubloškė jį tam tikromis kryptimis.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-13 [ŽT] Tai ne gandai! Syrskis oficialiai pranešė Zelenskiui, kas įvyko prie Bachmuto  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 12 d., Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Rytų grupės vadas generolas pulkininkas Oleksandras Syrskis oficialiai pranešė Ukrainos prezidentui Volodymyrui Zelenskiui, kad Ukrainos gynėjai sustabdė rusų puolimus ir netgi sugebėjo atstumti priešą kai kuriuose fronto sektoriuose. Apie tai praneša Zelenskio „Telegram“ kanalas.

Žinoma, kad Ukrainos kariai ir toliau gina apgultą Donecko srities Bachmutą,  jiems pavyko šiek tiek „atsegti žnyples“, kuriomis rusų įsibrovėliai bandė suspausti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų garnizoną.

 

Be Oleksandro Syrskio, apie esamą situaciją Ukrainos ir Rusijos fronte pranešė ir operatyvinės-strateginės grupės „Tavria“ vadas Oleksandras Tarnavskis.

„Išgirdome generolo Syrskio pranešimą, kad daliniai sustabdė priešą ir netgi nubloškė jį tam tikromis kryptimis“, – pabrėžė Ukrainos prezidentas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(3)
(129)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: