Šoigu žentas „nurodė“ Ukrainai slaptą taikinį ir dingo. Z-patriotai tiesiog įsiutę (Video)  ()

Rusijos žiniasklaida rašo, kad Stoliarovui pavyko palikti miestą prieš sprogimus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-14 Šoigu žentas „nurodė“ Ukrainai slaptą taikinį ir dingo. Z-patriotai tiesiog įsiutę (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prorusiškuose „Telegram“ kanaluose pasirodė informacija, kad tinklaraštininkas Aleksejus Stoliarovas, Šoigu žentas, gegužės 12 d. atvyko į Luhanską ir nuo tada, kai įvyko sprogimas, nesusisiekė. Prieš sprogimą jis įrašė vaizdo įrašą už kelių kilometrų nuo „Polipak“ įmonės, buvusios mašinų gamybos gamyklos „100“ teritorijoje, kur netrukus įvyko sprogimas.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Savo vaizdo įraše Stoliarovas sakė, kad norintys būti madingi, turėtų bendrauti su jaunais žmonėmis. Pavyzdžiui, jis kalbino jaunus žmones okupuoto Luhansko gatvėse, sužinojo, kaip pasikeitė jų gyvenimas ir kaip padeda Rusijos Federacija.

Propagandistų teigimu, po sprogimo Stoliarovas nesusisiekia. Kai kurie Z-patriotai rekomenduoja jam „pasiklysti“, nes jis nutekino okupantų bazės vietą, o ginkluotosios pajėgos esą greitai susitvarkė.

 

Rusijos žiniasklaida rašo, kad Stoliarovui pavyko palikti miestą prieš sprogimus.

„Telegram“ kanalas „Shot“ rašo, kad Luhanskas pirmą kartą buvo užpultas raketomis, kurių nuotolis buvo 150 km. Dėl „atvykimo“ buvusios mašinų gamyklos teritorijoje buvo sugriautas pastatas. Anot okupantų, dabar ten įsikūrusi „Polipak“ gamykla, gaminanti chemikalus. Ukrainos ginkluotosios pajėgos teigia, kad čia Rusijos kariuomenė remontavo savo techniką ir gamyklos teritoriją naudojo kaip sandėlį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(0)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: