„Bus 3 kategorijų reakcijos. Viską lems apie 1 milijonas žmonių“  ()

Ukrainiečiai laukia, kol Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikins Krymo tiltą. Rusijoje tilto sunaikinimą skirtingai suvoks karą palaikantys žmonės, diktatoriaus Vladimiro Putino vidinis ratas, Rusijos elitas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos strategas Michailas Šeitelmanas mano, kad smūgiai Krymo tiltui bus signalas Rusijos elitui. Jis pažymėjo, kad kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikins Krymo tiltą, tarp rusų bus trijų kategorijų reakcijos.

Palaikantys Putino režimą ir karą Ukrainoje jaudinsis tik dėl to, kad daugiau negalės keliauti į Krymą ilsėtis. „Palaikantys Putiną ir karą, sakys: „Taigi mes nevažiuosime atostogauti į Krymą, nes ten nebėra tilto.“ Dabar kai kurie žmonės važiuoja per Mariupolį sausumos koridoriumi ilsėtis Kryme. Jie važiuoja automobiliais net iš Maskvos, Sankt Peterburgo“, – pasakojo Šeitelmanas.

Tuo tarpu Putino vidinis ratas, kurį sudaro apie 10 žmonių, „užsidės folijos kepurę“ ir apsimes, kad nieko neįvyko.

Trečioji kategorija – Rusijos elitas, apie milijonas žmonių. Būtent jiems Krymo tilto sunaikinimas gali tapti įtikinamu argumentu, kad laikas keistis. „Mes kreipiamės į juos savo smūgiais Kremliui. Ne į Putiną, nes su juo viskas aišku. Į žmones, kurie atstovauja regioniniam, centriniam elitui ir pan. Jie turi suprasti, kad jų valstybė baigėsi. Susprogdintas Krymo tiltas bus įtikinamiausias argumentas“, – sakė Šeitelmanas.

(57)
(1)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: