[ŽT] „Kitaip jie nemoka“ - skelbiama apie nežmonišką žingsnį, kurį palikdami Krymą gali žengti rusai  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos anksčiau ar vėliau išlaisvins Krymą ir Rusijos okupantai tai žino. Nesunku nuspėti, ko jie griebsis išvykdami iš pusiasalio teritorijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kryme kuriami įtvirtinimai, kasami apkasai, bet 1-osios Ukrainos specialiųjų pajėgų brigados karininkas Tarasas Berezovecas mano, kad okupuotas pusiasalis taip pat yra minuojamas.

Krymas jau po truputį tuštėja. Vasaros sezonas ten bus kuklus. „Viešbučiuose, kurortuose, sanatorijose nėra daug užsakymų. Todėl įsibrovėliai yra panikoje. Net patys rusai – užsispyrę patriotai – atsisako vykti į Krymą“, – sakė Berezovecas.

Charkivo ir Chersono regionuose rusai viską užminavo, kai traukėsi bėgdami nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų. Išminavimas tose regionuose tebevyksta ir greičiausiai truks dešimtmetį. Greičiausiai tokia pati situacija bus ir Kryme.

Jis mano, kad okupantai nepaliks visko, kaip radę. „Esu įsitikinęs, kad Ukrainos puolimui įsibėgėjus, kai paaiškės, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos artėja prie Perekopo sąsmaukos, rusai pradės minuoti viską, ypač kurortines vietas“, – tikino karininkas. Ir tuomet pridūrė - „Jalta, Alušta, Sevastopolis, Bachčisarajus, Koktebelis, Feodosija – viską užminuos. Tai jų gynybos būdas, jie visada taip kovoja. Krymas nebus išimtis“.

(22)
(15)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: