Kremliuje neįtikėtini įvykiai. „Gynybos ministerija taip susimovė, kad parengė visiškai melagingą pranešimą Putinui“ (Video)  ()

Olegas Ždanovas pasidalijo neoficialia informacija, kurią gavo iš savo asmeninių šaltinių Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karininkas Olegas Ždanovas pasidalijo neoficialia informacija, kurią gavo iš savo asmeninių šaltinių Rusijos Federacijoje. Remiantis ja Rusijos gynybos ministerija paruošė V. Putinui „netikrą“ ataskaitą apie „Kinžal“ raketų panaudojimą Ukrainoje. Tokio gudraus šalies karinės vadovybės plano priežastis – Ukrainos oro gynybos pajėgų įvykdytas tokio tipo raketų sunaikinimas, kurio, jų supratimu, padaryti buvo neįmanoma.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas kalbėjo apie incidentą, nutikusį rusams. Iš pradžių jie reklamavo savo „durklus“, teigdami, kad jiems „nėra analogų“, o paskui puolė į neviltį, nes Ukrainos oro gynybos sistema jau gali juos numušti:

„Rusai tikėjosi, kad jų „Kinžal“ yra superginklas, kad viskas bus subombarduota, viskas subyrės ir jie šoks ant mūsų kaulų. Gavosi visiškai priešingai: jie pradėjo slėpti paleistų „durklų“ skaičių, nes tai išgąsdino Rusijos Federacijos gynybos ministeriją“.

 

Olegas Ždanovas „išslaptino“ Rusijos Federacijos gynybos ministerijos planus: „Yra informacijos, kad Rusijos Federacijos gynybos ministerija parengė melagingą pranešimą Putinui ta prasme, kad pasakė, kad viskas gerai, viskas subomborduota, kad „Kinžal“yra superginklas. Kas yra gerai, kad šalia diktatoriaus yra konkurentų, kurie pasakė jam, kad tai melagystės, taip demaskuodami kariškius ir įpyldami daugiau žibalo į nesantaikos aplink „karaliaus sostą“ ugnį“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(4)
(78)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: