Atgal į SSSR laikus. Rusijos himnas, raudoni kaklaraiščiai – kas vyksta Melitopolyje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-05-21 16:33
Kaip jums atrodo, ar tokius veiksmus (rengimas pionieriškai, Rusijos himnas) gali palaiminti sveiko proto Rusijos politikai, funkcionieriai, ideologai?
mindaugas.vaitiekūnas 2023-05-21 18:49
Manau, kad sąvoką "Sveikas protas" kiekvienas supranta savaip. Vakar gerą citatą perskaičiau. Čia kiek offtopic, bet tarkim apie "sveiką protą" "First they will call you crazy, then they'll ask you how you did it" O konkrečiai čia, tai nutukusių babulkų pasirodymas, manančių, kad esą kažkokios ypatingos ir jas neva kažkas garbins. Galiausiai bus "numestos į šalikelę" kaip panaudoti prezervatyvai
HardAxe 2023-05-22 11:29
vienas dalykas, tai SSRS buvo sąjunga, pats straipsnis yra netikslus. Kitas dalykas, - bando "grįžti" į sovietinius laikus. Bet niekad niekada sėkmingai negrįžo į praities epochas. Pati įdėja pasmerkta žūti. Kas realiai pasiseka, tai pristatomas visiškai naujas produktas, kuris nesiskiria 95% nuo seno. (Bet tos istorinės priklausomybės niekas eafišuoja) Tada žmonės tiki nauju/geresniu/tobulu sprendimu ir perka.
Benediktas 2023-05-22 12:46
Ta va, jie neturi jokių naujų įdėjų, tai daro bele ką, nesąmones, tik tam, kad kažką daryt - griž laiku atgal. Čia kaip išmokt naujų dalykų, o paskui stengtis specialiai juos pamiršt ir grįžti į preitį, kai kai buvai darželinukas. Čia net panašu į kažkokį tyčiojimąsi iš homosapiens: vienus į faršą, kitus bukint. Ir šiaip už prievartos visados berods slypi baimė. Tu neprievartauji, jei moki susitarti. Neuzpuoli Ukrainos, jei nebijai NATO, ar nebijai, kad Ukraina gali pradeti gyventi geriau. O kam reikia bijoti NATO, nes vel gi reikia baubo, kad bijo prarasti valdzia. Kai blogu dalyku bijai - tai normalu. O kad Ukraina geriau butu gvenusi, tai objektyviai - nera blogai.