[ŽT] Generolas: „kodėl taip svarbu, kad viskas prasidėjo Belgorode“ (Video)  ()

Generolas priminė istorinius įvykius, kadaise vykusius Belgorodo srityje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-24 [ŽT] Generolas: „kodėl taip svarbu, kad viskas prasidėjo Belgorode“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės vadas Serhijus Krivonosas nubrėžė analogiją tarp šiandieninių įvykių Belgorode ir tų, kurie ten vyko praėjusiame amžiuje.

Krivonosovo nuomonę apie įvykius Belgorodo srityje galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Patyręs Ukrainos žvalgybos pareigūnas apie tai, kas vyksta pasienio Belgorodo regione, sakė taip: „Rusijos žmonių prabudimas, nors ir lėtai, vyksta. Noriu atkreipti dėmesį į tai, kad klausimas, nuo ko būtent jis prasidėjo, yra svarbus“.

„Būtent šios vietos yra teisiškai labai arti vadinamosios Lokotės Respublikos. Antrojo pasaulinio karo metais daugiau nei 7 rajonai iš 3 Rusijos Federacijos regionų turėjo savo savivaldą, nepriklausančią nei nuo sovietų, nei nuo vokiečių valdžios. Klausimas ne kiek tai buvo teisėta ar neteisėta, tai buvo gerai ar blogai. Sovietų valdžia sakė viena, vokiečių valdžia – kita, bet tai buvo grupė žmonių, kurie gyveno  tarsi atskiroje respublikoje, pareiškę savo valią“, –  paaiškino Krivonosas.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas majoras savo interviu pabrėžė: „Karma turi tokią savybę, kad kai kam nors darai ką nors blogo, grįšta atgal su trenskmu. Galbūt rusams grižta tai, ką rengė prieš mus“.

 

 

Lòkotės respùblika, Lòkotės savivalda, pusiau autonominė teritorija Vokietijos per Antrąjį pasaulinį karą okupuotoje SSRS dalyje, vadovaujama provokiškos administracijos. Gyvavo 1941 11 15–1943 08 26. Apėmė kelis dabartinių Oriolo, Briansko ir Kursko sričių rajonus (gyveno apie 580 000 žmonių). Administracinis centras – Lokotė (Briansko sritis).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(0)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: