[ŽT] Belgorode skubiai „rengiamas“ referendumas dėl pasitraukimo iš Rusijos Federacijos. Vietiniai šokiruoti (Foto)  ()

Belgorodo srities gyventojai išgyvena istorinę akimirką.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-24 [ŽT] Belgorode skubiai „rengiamas“ referendumas dėl pasitraukimo iš Rusijos Federacijos. Vietiniai šokiruoti (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 22 dieną Belgorodo srityje pasirodė „Laisvosios Rusijos“ legiono kovotojai, kurie jau spėjo iš Rusijos saugumo pajėgų išvaduoti vieną gyvenvietę.

Išsigandę to, kas vyksta, Belgorodo srities gyventojai laužo apleistų slėptuvių nuo bombų duris ir keikia gubernatorių Gladkovą, kuris nesutvarkė patalpų gyventojams. Panašu, kad taikūs gyventojai nepatenkinti valdžia ir nebebijo to pasakyti.

Aktyvistai regiono gyventojams rekomenduoja nesibaiminti to, kas vyksta: jie išlaisvinami iš Kremliaus režimo, civiliams niekas negresia, nes jie nėra legiono kovotojų taikinys. Negana to, viešose vietose dalijami „balsavimo biuleteniai“ dėl referendumo dėl Belgorodo srities išstojimo iš Rusijos Federacijos.

Nuotrauką paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Belgorodo piliečiai trolinami su pasiūlymu skubiai surengti balsavimą. Ukraina palaikys regiono tautų sprendimą ir net atsiųs stebėtojus. Pati Rusijos Federacija turi didelę patirtį rengiant panašius „referendumus“ užsienio šalių teritorijoje ir dabar gali debiutuoti savo regione.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(249)
(0)
(249)

Komentarai ()

Susijusios žymos: