Rusijoje trimituojama, kuo baigėsi „nacionalistų“ žygis Belgorode  (2)

Rusijos agentūros duomenimis, buvo sunaikinti daugiau nei 70 karių, 4 šarvuočiai ir 5 pikapai, o „nacionalistų palaikai buvo įmesti į Ukrainos teritoriją“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-23 Rusijoje trimituojama, kuo baigėsi „nacionalistų“ žygis Belgorode  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antradienį, gegužės 23 d., Rusijos Federacijos Gynybos ministerija pranešė, kad per kontrteroristinę operaciją Belgorodo srityje buvo užblokuotos ir sumuštos „Ukrainos nacionalistų formacijos“. Apie tai praneša Rusijos leidinys „RIA Novosti“.

„Per kovos su terorizmu operaciją Belgorodo srityje buvo užblokuotos ir sumuštos Ukrainos nacionalistų formacijos. Buvo sunaikinta daugiau nei 70 teroristų, keturios šarvuotos kovinės mašinos ir penki pikapai“, – pranešė ministerijos spaudos tarnyba.

Agentūros teigimu, „nacionalistai“ buvo užblokuoti ir sumušti po oro ir artilerijos atakos, padedant Vakarų karinės apygardos daliniams, dengiantiems valstybės sieną.

 

„Nacionalistų likučiai buvo nustumti atgal į Ukrainos teritoriją, kur juos sekė ugnis, kol buvo visiškai likviduoti“, – teigiama pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(52)
(-46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)