Košmaras Belgorode! Legionas „Rusijos laisvė“ sunaikino Rusijos armijos dalinį  ()

Partizanai pasakojo apie savo sėkmę mūšiuose su FSB saugumo pajėgomis ir Rusijos armija. Legionieriai mano, kad jų veiklos tikslai pasiekti, visų pirma „demilitarizuotos zonos“ sukūrimas prie sienos su Ukraina.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-24 Košmaras Belgorode! Legionas „Rusijos laisvė“ sunaikino Rusijos armijos dalinį  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legionas „Rusijos laisvė“ sunaikino Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų motorizuotų šaulių kuopą ir kelis priešo technikos dalinius. Apie tai partizanai socialiniuose tinkluose pranešė gegužės 23 d.

Legionas paaiškino, kad dar nesusumavo rezultatų kartu su „Rusijos savanorių korpusu“, tačiau jau gali pasakyti apie sėkmę fronte.

„Nesame tuščiagarbiai kaip Kremliaus propagandistai, kurie priskiria fiktyvius nuostolius, todėl artimiausiu metu pamatysite mūsų veiksmų vaizdo patvirtinimą“, – žadėjo kovotojai.

Legionieriai taip pat kritikavo Rusijos armiją dėl perdėtos jėgos naudojimo ir tyčiojosi iš Rusijos armijos pabėgimo iš mūšio lauko.

„Skirtingai nei „didvyriškoji“ armija, kuri buvo piešiama kaip antroji pasaulio armija, Putino kariai šią dieną nepasižymėjo. Vietoj to, jie puikiai pasirodė ilgų distancijų bėgime. Tačiau kol bailiai bėga per krūmus, mes judame į savo tikslą: iki visiško Rusijos išvadavimo“, – rašoma įraše.

Taip pat „Rusijos laisvė“ paskelbė garso įrašą, kuriame legiono atstovas plačiau kalbėjo apie partizanų tikslus ir pasiekimus.

„Taikos palaikymo operacijos Belgorodo srityje tikslas buvo sukurti demilitarizuotą zoną tarp Rusijos ir Ukrainos, sunaikinti Putino režimui tarnaujančias saugumo pajėgas ir parodyti Rusijos žmonėms, kad galima kurti pasipriešinimo centrus ir sėkmingai kovoti su Putino režimu“, – sakė jis.

 

Legionierius teigė, kad operacijos tikslai buvo sėkmingai pasiekti. Jis taip pat pasakojo, kad gegužės 22 dieną partizanai sumušė Rusijos Federacijos FSB pajėgas, kurios buvo priverstos paniškai trauktis. Vėliau, pasak jo, į kautynių vietą išsiveržė Rusijos ginkluotųjų pajėgų daliniai ir bandė kontratakuoti pasipriešinimo pajėgas.

„Šiandien, 23 d., per kautynes ​​legionas sunaikino Rusijos kariuomenės motorizuotų šaulių kuopą“, – pabrėžė „Rusijos laisvė“ atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(155)
(2)
(153)

Komentarai ()