[ŽT] „Prasidėjo įžūli Ukrainos žvalgybos operacija. Putinas įvarytas į kampą“  ()

Vakarų žurnalistų teigimu, įvykių Belgorodo srityje tikslas – sukelti chaosą, demotyvuoti priešą ir nukreipti kitur tam tikras RF ginkluotųjų pajėgų grupes.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-24 [ŽT] „Prasidėjo įžūli Ukrainos žvalgybos operacija. Putinas įvarytas į kampą“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarpvalstybinė operacija Belgorodo srityje Rusijoje turi dar vienos drąsios Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos operacijos ženklų. Apie tai praneša „The Times“.

Kaip pažymi laikraštis, į Rusijos teritoriją atvykę žmonės buvo apsirengę ukrainietiškais kamufliažais, turėjo NATO standartų ginklus ir keliavo amerikietiškais „Hummer“. Taip pat žurnalistai nelaiko atsitiktinumu, kad Ukrainos karinės žvalgybos vadovas Kyrylas Budanovas kreipėsi į Rusijos karius, prašydamas pasiduoti.

Kremlius negali ignoruoti grėsmės, kurią Rusijos partizanų daliniai, remiami sunkiosios artilerijos, šarvuočių ir kovinių mašinų, kelia šiaurinei sienos su Ukraina daliai. V. Putinui iškilo dilema: jei diktatorius neišves karių atgal į Rusiją, kad apsaugotų jos teritorijas, jis parodys savo žmonėms, kad caras, kurį jie laikė visagaliu, net negalėjo apginti sienos. Tai taip pat susilpnintų gynybos linijas pietuose, kai Ukraina ruošiasi smogti atgal.

 

Žurnalistai teigė, kad įvykių Rusijos Federacijos Belgorodo srityje, besiribojančiame su Ukraina, tikslas – sukelti chaosą ir paniką tarp gyventojų, demotyvuoti ir tuo pačiu atitraukti priešą bei priversti jį švaistyti išteklius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(0)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: