„Twiter“ sprogdina virusinis video. JAV gyvenanti rusė kai ką užrašė ant garažo vartų apie Bachmutą (Video)  (5)

Neįtikėtinai įžūlus rusės poelgis sukėlė pasipiktinimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-26 „Twiter“ sprogdina virusinis video. JAV gyvenanti rusė kai ką užrašė ant garažo vartų apie Bachmutą (Video)  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įžūli rusė gyvenanti JAV nusprendė viešai padėkoti „vagneriečiams“ už Ukrainos Bachmuto miesto, kuriame, kaip teigiama užraše ant jos garažo, vis dar vyksta aršiausi mūšiai, sunaikinimą. Jos kaimynai tai matė ir atliko „aiškinamąjį darbą“.

„Visegrád 24“ publikuotame vaizdo įraše moteris parašė rasistinės svastikos „Z“ ir „V“ ženklus ir užrašė frazę: „Bachmutas yra mūsų, ačiū.“ Dalis užrašo jau nutrinta, matyt, dėka neabejingų rusakalbių kaimynų reakcijos. Leidinys pažymi, kad tai buvo ukrainiečiai.

 

Paklausta, kodėl moteris taip pasielgė, ji atsakė: „Jus tai taip trikdo?!“. Tada jai paaiškino, kad iš tikrųjų Rusija sunaikino miestą, jo tiesiog nebėra, bet rusė į šiuos žodžius nereagavo.

„Šioje šalyje jums nėra vietos. Tada vykite į Bachmutą. Pamatysite, kiek ten mirė vaikų. Turite būti visiškė debilė, kad parašytumėte tokią žinutę“, – kalbėjo vienas iš vyrų.

Rusė taip pat buvo paraginta nuimti „nešvarią vėliavą“ (trispalvę – UNIAN): „Ką, Bachmutas jau Rusijoje? – pasipiktinę jie paklausė moters, į tai ji atsakė: „Taip, jau Rusijoje.“

 

„Rusų lavonų skaičius Bachmute nereiškia, kad tai Rusija“, – ukrainietiškai pridūrė antrasis vyras.

Į tai argumentų ji nesurado, apsiribojo pasakydama „eikite į frontą“. „Kaip jūs mylite savo Tėvynę būdami toli“, – įgėlė rusė. Tiesa, pati nepatikslino, kodėl dabar yra JAV, o „nemyli tėvynės“ namuose – Rusijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(2)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)

Susijusios žymos: