[ŽT] Tikslas #1. Žvalgyba skelbia pareiškimą dėl Putino likvidavimo  ()

V. Putinas yra taikinys numeris 1.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-27 [ŽT] Tikslas #1. Žvalgyba skelbia pareiškimą dėl Putino likvidavimo  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos GUR Kremliaus vadovą Vladimirą Putiną pavadino karo nusikaltėliu ir patvirtino, kad jis tikrai yra „taikinys numeris vienas“, bet ne žmogžudystės įvykdymui, o jo pristatymui į TBT suolą Hagoje.

Tokį paaiškinimą teletono eteryje pateikė Ukrainos karinės žvalgybos pranešėjas Andrijus Jusovas, komentuodamas laikraščio „Welt“ paskelbtą pranešimą apie Kyjivo planus eliminuoti Rusijos prezidentą.

GUR atstovas pavadino normaliu reiškiniu, kad žurnalistai „griebia deginančius faktus“, tačiau pažymėjo: originale buvo kalbama apie tai, kad V. Putinas yra taikinys numeris vienas jo suėmimo ir pristatymo į Hagą požiūriu. 

 

 

Ukraina yra civilizuota valstybė, todėl ketina veikti pagal šį statusą atitinkančius metodus. Tarptautinis tribunolas Putinui neišvengiamas ir jam tai bus teisinga bausmė. Šiuo atžvilgiu „dar geriau, kad jis šiame tribunole bus gyvas“, – pridūrė pašnekovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(2)
(87)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: