[ŽT] „Eikit na@#@#!“. Ukrainoje sprogo tikras skandalas. Blogerė skelbia audringą video apie duomenų nutekinimą (Video)  (1)

Gegužės 26-osios rytą rusai apšaudė Dnipro miestą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 26-osios rytą rusai apšaudė Dnipro miestą. Kaip pranešė Dnipropetrovsko OVA vadovas Serhijus Lysakas, įsibrovėliai pataikė į medicinos įstaigą, kurioje buvo gydomi Ukrainos kariškiai.

Dieną prieš tai tinklaraštininkė Anna Alkhim savo „Instagram“ tinklaraštyje paskelbė įrašą apie tai, kad „Dnipro ligoninės yra užverstos kareivių“.

Tinklas įtaria, kad ataką išprovokavo tinklaraštininkės žinutė, nes tarp jos prenumeratorių yra nemažai rusų, o ji pati ne kartą buvo diskusijų centre dėl pasisakymų, palaikančių Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną.

Anna jau atsakė į kaltinimus. Ji įrašė vaizdo įrašą, kuriame pareiškė, kad „tokį įrašą skelbė pusė miesto“, todėl nelaiko savęs kalta. Tinklaraštininkė taip pat uždarė savo „Instagram“ puslapį.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(37)
(-33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: