„Iš Bachmuto nebeišleis nei Prigožino, nei „Wagner.“ Skelbiama netikėta prognozė  ()

„Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas negalės visiškai išvesti savo padalinio kovotojų iš „Bachmuto“, nes jam nebus leista to padaryti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-27 „Iš Bachmuto nebeišleis nei Prigožino, nei „Wagner.“ Skelbiama netikėta prognozė  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 25 d. „24 kanalui“ tai sakė Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Michailas Podoliakas.

Pasak jo, labiausiai kovai pasirengę „Wagner“ kariai liks Bachmuto rajone, o tam tikras skaičius kovotojų bus atitrauktas rotacijai. Tačiau niekas neleis visiškai palikti šio Donbaso miesto.

Pastaruosius pusantro mėnesio Jevgenijus Prigožinas nori įsitvirtinti istorijoje kaip pagrindinis karo komentatorius. Jis yra savotiškas „persekiotojas“, spartinantis Kremliaus politinio elito dezintegraciją. Būtent jis ateityje šį elitą užpuls.

Jevgenijus Prigožinas taip pat pradėjo fiksuoti, kad Vladimiras Putinas yra niekas, kaip pastebėjo Michailas Podoliakas, kuris nežino, ką daryti toliau. Kartu karinės formuotės savininkas supranta, kad artimiausiu metu Rusijos laukia ne paprasta revoliucija, o protestai ir sukilimai visoje šalyje.

Todėl „Wagner“ vadovas turi planą, kaip išlaikyti valdžios pozicijas, kad kuo daugiau gautų sau.

 

„Jis nori užsitikrinti savo, kaip pagrindinio turto „perskirstytojo“ Rusijoje, vietą. Visa tai, ką jie darė Ukrainoje, kai plėšė mūsų gyventojų centrus. Prigožinas tikisi padaryti tą patį Rusijoje, tik kitu mastu. Ir „Wagner“ bus pagrindinė organizacija šiame procese, nes turi labai galingą plėšimų potencialą“, - apibendrino Michailas Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(4)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: