JK skelbia pavojų. Britanija gali būti atakuota raketomis ir povandeniniais laivais  ()

Pažeminta Rusija gali kelti grėsmę NATO šalims net ir pasibaigus karui Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija yra „tiesioginė grėsmė“ Britanijai ir imsis atsakomųjų veiksmų, jei bus nugalėta Ukrainoje, pareiškė Karališkųjų oro pajėgų vadas, 55 metų oro maršalas Mike'as Wigstonas. Apie tai praneša „The Telegraph“.

Jis mano, kad Rusijos kariai kelia grėsmę jo šaliai, o Kremliaus agresija pasieks naują lygį, net jei Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas bus nušalintas.

Wigstonas mano, kad Rusija, patyrusi nuostolių, imsis atsakomųjų veiksmų ir smarkiau veiks priemonėmis, galinčiomis atakuoti Britaniją ore, raketomis ir po vandeniu, kai tik Ukraina atkurs savo sienas.

Žurnalistų teigimu, toks pareiškimas yra pirmasis Vakarų kariuomenės vadovybės pripažinimas, kad pažeminta Rusija gali kelti grėsmę NATO šalims pasibaigus karui Ukrainoje.

„Kai baigsis karas Ukrainoje ir Ukraina atkurs savo sienas, kaip turėtų, turėsime sužeistą, kerštingą ir aršią Rusiją, kuri turės priemonių padaryti žalą: vykdyti oro antskrydžius, raketų atakas ar povandeninių laivų atakas“, – pareiškė jis.

 

Putinui vadovaujant buvo sukurta visa hierarchija. Ir net jei jis dingtų iš scenos, yra daug kitų, kurie galėtų jį pakeisti, ir jie ne mažiau žiaurūs ir kerštingi savo žmonėms ir kaimyninėms šalims.

Rusija yra pasirengusi pradėti žiaurų karą dėl Rusijos istorinio revizionizmo, mano britų maršalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(22)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()