„Numestas konteineris su nuodingomis medžiagomis.“ Rusai visai išprotėjo (Audio)  ()

Rusijos specialiosios tarnybos surengė cheminio ginklo provokaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žvalgyba perėmė pokalbį tarp okupantų, kurie tariasi iš bepiločių orlaivių numesti cheminį ginklą ant Rusijos kariuomenės pozicijų, siekdami tuo apkaltinti Ukrainą.

Siekdami sužlugdyti Ukrainos kontrpuolimą, Rusijos okupantai gegužės 27 d. pradėjo cheminio ginklo provokacijos scenarijų.

Apie tai pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba.

Ukrainos vyriausiasis žvalgybos direktoratas perėmė pokalbį tarp dviejų okupantų, kurie kalba, kad ant Rusijos kariuomenės pozicijų netoli užgrobtos Zaporožės atominės elektrinės Energodaro srityje iš drono buvo numestas konteineris su nuodingomis medžiagomis. Tai buvo padaryta siekiant vėliau apkaltinti Ukrainą cheminio ginklo naudojimu.

„Galimas cheminio ginklo numetimas iš drono,“ – perspėja šaukiniu Čita pasivadinęs kariškis.

 

Tuo pačiu ryšiu atsako kariškis šaukiniu Molodoj: „Dėmesio: darbuojasi kur#$% paukštis, netoli nuo mūsų numetė 2 chu@%^, gali būti su cheminiais elementais.“

„Ukrainos saugumo ir gynybos pajėgos, kovodamos su Rusijos kariuomene, naudoja tik įprastines priemones, o dar viena Maskvoje įsikūrusių specialiųjų tarnybų inscenizacija negali turėti įtakos tolesnei įvykių eigai fronte“, - teigia Ukrainos vyriausiasis žvalgybos direktoratas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(27)
(-21)

Komentarai ()