„Posėdyje šokiruoti net rusai.“ Ką pasiūlė Dūmos deputatas dėl Ukrainos (Video)  ()

Ukrainoje gimęs Rusijos Valstybės Dūmos narys savo raginimu nustebino net rusus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valstybės Dūmos Regioninės politikos komiteto vadovas Aleksejus Didenko pareiškė, kad ukrainiečių tapatybė turi būti sunaikinta.

Agresorės šalies atstovo pareiškimo filmuotą medžiagą skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Pažymėtina, kad skandalingas pareiškimas buvo padarytas konferencijoje dėl aneksuotų teritorijų „teisinės ir reguliavimo sistemos suderinimo“.

„Neturėtų būti tokios valstybės ir tokios kalbos. Neturėtų būti jokios ukrainiečių kalbos, tai yra priešo kalba, jos negalima mokytis, ji neturėtų egzistuoti iš principo. Neturi būti nei šios valstybės, nei kalbos“, - reikalavo Didenko.

Tik vienas iš renginio dalyvių išdrįso pabandyti paprieštarauti, kad tai yra Baudžiamojo kodekso pažeidimas ir raginimas kelti tarptautinę nesantaiką. Tačiau Z-patriotas buvo nepalenkiamas.

 

Žurnalistas Denisas Kazanskis pastebėjo, kad Rusijos pareigūnų retorika jau seniai tapo Trečiojo reicho ideologų pareiškimų kopija.

„Jei anksčiau jie kažką murmėjo apie tai, kad kovoja ne su ukrainiečių tauta, o su „fašistais“, tai dabar jie atvirai – pripažįsta, kad naikinimo karas vyksta prieš ukrainiečių tautą, ukrainiečių kalbą ir ukrainiečių kultūrą. Niekas neslepia, kad Rusijos tikslas – ukrainiečių genocidas“, - reziumavo žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(41)
(-31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: